Diensten

"Vaste prijzen, geen kleine lettertjes!"

Van idee tot uitwerking

"U onderneemt, wij ondersteunen!"

Waar een klein kantoor groot in is.

Onze diensten zijn in te delen in uitvoerende en adviserende taken. Bij alle disciplines komen deze twee taken steeds weer terug. We luisteren eerst goed naar uw wensen, stellen vragen en brengen dan een advies uit. Indien alles in kaart is gebracht gaan we vervolgens “aan de slag”. Precies zoals u het wenst, wij zorgen voor een perfecte probleemloze uitvoering. Wij staan u terzijde met raad en daad voor een afgesproken prijs.

Administratie

InAccount is actief in vier vakgebieden. De eerste daarvan is administratie.

Belastingzaken

Het tweede vakgebied waarop InAccount actief is, bestaat uit fiscale werkzaamheden en advisering.

Advisering

Het derde vakgebied waarmee InAccount zich bezig houdt is bedrijfseconomische advisering en begeleiding

Startersbegeleiding

Het vierde vakgebied waarin InAccount ruime ervaring heeft is startersbegeleiding.

Wat zeggen onze cliënten

“De menselijke aanpak: geweldig”

Dat een accountant kundig en betrouwbaar is, is toch wel een vanzelfsprekendheid. Echter het actief meedenken met creatieve oplossingen binnen de mogelijkheden maken voor mij het verschil.

Eric de RegtDe Regt Interim Recruitment, Bleiswijk

“Geen klok op het bureau”

De laagdrempelige en menselijke benadering van InAccount heeft onze structurele reorganisatie soepel doen verlopen. Het is prettig als alle disciplines in één hand zijn, van mediation tot en met het juridische/fiscale aspect.

Carolien van KesselC2 Tandartsen, Alkmaar

“Ik wil ondernemen!”

InAccount zorgt ervoor dat ik kan doen wat ik leuk vind en goed in ben: ondernemen. Vanaf de start van mijn zaak hebben me zij mij begeleid, van het eerste bezoek aan de bank tot nu toe. Professioneel met een informele manier van werken. Precies zoals ik zelf denk en werk.

Edwin de LeeuwSimon Levelt koffie, Alphen aan de Rijn

“Loyaliteit verwacht ik ook van mijn partners”

InAccount heeft door zijn diversiteit aan klanten een schat aan ervaring in huis van verschillende disciplines. Dit maakt ze een waardevolle sparringpartner. Dat daarbij niet altijd de teller loopt maakt de drempel om te bellen laag.

Ed den BoerSdB Recruitment BV/Het Nationaal BIM Platform, Alphen aan den Rijn

“Korte lijnen, dat is het belangrijkste”

Het persoonlijke contact, het gevoel dat je zaken in goede handen zijn. Al jaren verzorgt InAccount alle administratie en fiscale zaken voor ons. Van de BTW aangifte, de jaarstukken en zelfs tot onze privé zaken regelen ze perfect!

Diana van der HoevenJJ van der Hoeven & Zn BV, Den Haag

“InAccount maakt het gewoon waar!”

De persoonlijke touch van InAccount maakt voor ons het verschil. Het gevoel dat je een goede vriend om raad vraagt. Daarbij de wetenschap dat het advies goed en zeer professioneel wordt gegeven is uitermate prettig.

René LaukensLaukensPhotography, Bleiswijk